// -->

What MY HeaRT SaY Rite NoW....

stop????never...why????cant think a reason......haha

Friday, April 22, 2011

PerUBahaN PeRsePsI......

semalam ak pegi makan kt n24(ayat cam xpernah pegi makan kat sane je an..haha..)....xde pape yang spesel pun kat n24 2.....yang best makan sane sebab ada skrin besaq....2 je kot yang spesel skit pasal makan kt n24 2....hahha

tp ak bukan nak cite pasal ak makan sape or ngan sape......haha....ak nak cite pasal cite yang ak tengok semalam 2 je....hehe.....even ak tau korunk bukan nak tau pun cite ape yang ak tengok an....tapi ak still nak cite gak...suke2 aty ak je an????haha

back 2 da topic....

sje ltak gmba mamat nie 2 ekor orang nie sbb ak minat zizan lebih...haha

semalam ak tertengok la cite MAHARAJA LAWAK 2..sebab cite 2 yang d tayangkan kat skrin 2....seblom nie, ak xpernah tringin pn nk tengok cite 2....terpikir pun xpernah(ak pernah brfikir ke????).....sebab ak rase cite 2 xbest pun...bukan lawak ngat pn...sebab tengok RAJA LAWAK yang x lawak 2 la buat ak pikir cam 2 pasal MAHARAJA LAWAK nie(nie kes judge book by its cover le nie..haha)...haha

tapi, semua tu berubah semalam....bile ak tertengok cite 2....persepsi ak terus berubah....siyes ak cakap...terus rase nk tengok minggu depan...haha...betol la orang cakap(bukan ak tau..orang len)...xkenal maka x cinta.... xtengok maka xminat(men bantai je perumpamaan sndri)....haha

p ade gak la yg ak nk kutuk kritik pasal cite nie....mungkin korunk pn rase sme ngan ak...mungkin x....sebab stiap orang ad rase yang berbeza....bak kata orang lagi(again bukan ak)....rambut same itam....tp selera len2....haha....

yang ak nk kutuk kritik nie sebab name je MAHARAJA LAWAK....tapi yang bertanding 2,ad yg xlawak langsung.....tengok persembahan diorang yang xlawak nie cam tengok cite hidustan tanpa subtitle...xpaham pape...xtau nk suka,or sedih,or nangis or nk gelak....haha(suke2 aty ak je buat perbandingan...)

tapi ad gak yang sesuai ngan title MAHARAJA LAWAK 2....yang ak xpuas aty sebab yang x lawak 2 still bertanding...2 yang ak xpuas aty...haha

tp again, 2 pendapat ak je la....korunk nyer pendapat ak xtau....haha

banyak plak ak cite pasal semalam nie....okeh...ak nk stop....da smpai seru tuk stdy tido..haha...

peace...=)

p/s: sangat2 menarik persembahan JAMBU,JOZAN,NABIL,BALAS n SEPAH...penat ak gelak....haha

2 comments:

  1. saya follow dr minggu pertama tp ket youtube je -.-

    ReplyDelete
  2. rugi2...tngok live lg best..hehe

    ReplyDelete

siLa LA klIk kaLu SukA